Youtube 4000 Saat İzlenme Satın Al

Neden YouTube 4000 Saat İzlenme Satın Almalıyım?

 

YouTube , kalite yönergeleri çerçevesinde bundan yaklaşık 2 yıl kadar önce kanaldan para kazanmayı aktif edebilmek için en az 1000 abone ve 4000 saat izlenme şartı getirdi.

YouTube 4000 saat izlenme satın al gibi hizmetlerin amacı kanalınızı para kazanabilir hale getirmektir.

YouTube 4000 saat izlenme şartının arkasında yatan en önemli neden, her önüne gelenin bir kanal açarak para kazanmaya çalışması neticesinde milyonlarca kopya içerikli videolarla oluşan kalitesiz kanallardır.

Reklamverenler sadece kaliteli ve otoriter kanallarda reklamlarının yayınlanmasını istediğinden ve YouTube, reklamverenerin reklamları üzerinden daha iyi dönüşüm alabilmelerini sağlamak için son bir yıl içerisinde 4000 saat izlenme ve 1000 abone şartını getirdi.

 

Son Bir Yıl İçinde 4000 Saat İzlenme Şartının Detayları Nelerdir?

 

Daha önce kanalınızın sadece 1000 aboneye sahip olması yeterliydi bu noktada bir değişiklik yok fakat artık son 1 yıl içerisinde en az 4000 saat toplam izlenmesi olmayan YouTube kanallarının para kazanması mümkün değil.

 

Çözüm: YouTube 4000 Saat İzlenme Satın Al Servisimizden Yararlanmak

 

YouTube 4000 Saat izlenme satın al hizmetimiz ile bu kısıtlamayı kolaylıkla aşabilirsiniz. 4000 saatlik izlenme alabilirsiniz. 4000 saat izlenme aldığınızda eğer kanalınızın 1000 abonesi varsa YouTube para kazan özelliğini aktif ederek kısa sürede para kazanmaya başlayabilirsiniz

 

YouTube 1000 Abone 4000 Saat İzlenme Satın Al Servisi Garantili midir?

 

1000 abone gönderimi ve YouTube 4000 saat izlenmenin gerçek kullanıcılar tarafından gerçekleştiğinden emin olabilirsiniz.

YouTube 4000 Saat İzlenme Satın Almak İçin Kanalımı Nasıl Uygun Hale Getirebilirim?

Bu hizmetten faydalanabilmek için;

● Kanalınızın abone görünümü açık olmalıdır.

● Kanal video içeriğiniz kesinlikle spam olamaz.

● Özgün ve kaliteli en az 5-10 video olması önerilmektedir.

● Kanal aktif olmalıdır. YouTube 4000 saat izlenme satın alma hizmetinin bir artısı da videolarınızın keşfete çıkmasını sağlamasıdır.

 

Ödememi Güvenli Bir Şekilde Nasıl Yapabilirim?

 

Satın alma işlemlerinizi PayTR güvencesi ile 3D secure üzerinden yapabiliyorsunuz. Hiç bir şekilde kart bilgileriniz sitemizde tutulmaz.

Eğer kredi kartı kullanmıyorsanız HAVALE / EFT ile ödeme yöntemini tercih edebilirsiniz.